Trhy dodají vše potřebné na zavařování

Konec léta je obdobím zavařování nebo jiných konzervací zeleniny, aby bylo v zimě pro co sáhnout do spíže. Na Severočeských farmářských trzích seženete vše potřebné. Na zavařování třeba okurky, velké tak akorát do skleničky, či sladkou červenou řepu. Z rajčat, paprik, cibule, mrkve, salátovky a třeba i cukety šikovná hospodyňka připraví čalamádu. Rajčata samotná se dají konzervovat sušením a následným naložením do oleje. Právě do oleje můžete naložit a uskladnit tak i stroužky česneku. Nezapomeňte si z mrkve, petržele, celeru a cibule připravit halali směs pod svíčkovou. Do mrazáku dejte pytlíky s nastrouhanou mrkví, petrželí, celerem, nasekaným pórkem a růžičkami květáku. Do polévky se budou hodit. Čerstvou zeleninu od regionálních farmářů seženete na všech Severočeských farmářských trzích v kraji nebo na eshopu Nakupztrhu.cz.

Už vám neuknikne žádný článek

Na Vaši e-mailovou adresu budeme zasílat termíny trhů, tipy a rady v podobě článků. 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.